סביבונים משוקולד לחנוכה

 

 חומרים ל30 סביבונים לחנוכה :

800  גר' שוקולד מריר  או 2 אריזות של "צמקאו"(400 גר' כ'א.ניתן למצוא בסופרים)

הצמקאו מתמצק טוב יותר ומחירו נוח יותר(:

200 גר' שמנת מתוקה

30 מנג'טים (גודל 3 מקופלים ומשודכים לקונוסים)

30 כוסות קטנות למיקום המנג'טים.אפשר להשתמש בכוסות חד פעמיות לשתיית יין.

10 קשים (כל קש גזור ל3)

סוכריות לקישוט/קוקוס

 

 

הכנה:

מקפלים המנז'טים בדופן אחת ומשדכים.מדגישים את צורת ה"שפיץ" בתחתית.

מכניסים כל מנז'ט לכוס יין(ליציבות בפריזר)

בסיר קטן על אש נמוכה תוך כדי ערבוב ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה.

מוזגים כף מהתמיסה לכל מנג'ט ונועצים קש במרכז.

מכניסים לשעתיים לפריזר ,מסירים המנג'ט וטובלים בסוכריות הקישוט.יאמי!!!

אני הכנתי עם הילדים בגן ראינו כיצד השוקולד הופך בחום ממוצק לנוזל וחזרה למוצק.

יופי של פעילות יצירה עם הילדים בבית או בגן.

אין ספק שחוויית הטעימה חזקה מהכל!!!(:

 

בתיאבון!!!

2 תגובות

  1. מדהים וגם טעים!!

כתיבת תגובה